privat rengøring

Privat rengøring er en tillidssag og vi vægter derfor troværdighed og tryghed højt så alle kan føle sig trygge. når vores rengøringspersonale arbejder i private hjem. Vi ansætter kun de mest kompetente, ansvarlige og pålidelige rengøringsfolk, og alle medarbejdere kender vigtigheden af kvalitet, tryghed og service. Klik her for at bestille tid nu.

privat rengøring og mere ting

Ud over almindelig privat rengøring efter fast aftale eller en enkelt rengøring tilbyder. DSH Cleaning ApS. også tilkaldeservice. ved rengøring og afrensning. som følge af indbrud, brand, oversvømmelse, dødsboer eller andre akut opståede behov. klik her for at se hvad vi laver mere

Der er mange åbenlyse fordele i at få udført privatrengøring af professionelle. Du slipper selv for at røre en finger. Du kan få mere tid til det, der giver dig værdi vi er sikker på, at der bliver gjort ordentligt rent og så kan du få gjort det så ofte, du gerne vil til en god pris, da vi er tilskudsberettiget.​

Læse mere om os DSH Cleaning ApS Om os.

privat rengøring Professionel.

Over 2.000 faste kunder får hvert uge udført Professionel privatrengøring. Få dit eget faste rengøringsteam på din foretrukne ugedag. Kontakt os for en uforpligtende snak om dine rengøringsbehov. Katrine og Emma sidder klar til at hjælpe dig godt igang.

Vi kommer gerne forbi med jævne mellemrum og udfører privat rengøring hos dig. Om det er en gang om ugen, færre eller oftere er helt og aldeles op til dig og dine behov.

Vi medbringer selv alle materialer og rengøringsmidler, så du ikke selv skal stille noget til rådighed. Vi er her for at udfylde et behov om et rent hjem, hvilket er et ansvar, vi tager seriøst.

Kontakt os for et tilbud på

Ønsker du et tilbud på privatrengøring? Kontakt os ganske uforpligtende. for at høre mere om .priser på telefon 91708.082, eller skriv til os på vores website. Klik her for at bestille tid nu.

1 thought on “privat rengøring”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *